Workshops

Vooralsnog verzorg ik workshops op locatie. Dit kan zowel voor een groep kinderen vanaf 7 jaar als voor een groep volwassenen. Er zijn diverse onderwerpen mogelijk. Ik sluit graag aan bij de wensen en mogelijkheden van de groep.
De opzet van een workshop is als volgt:
- Een korte introductie van het mandala tekenen en de materialen.
- Uitleg van de op te zetten mandala.
- Het stap voor stap samen opzetten van de mandala met behulp van een passer, waarna gelegenheid is tot inkleuren van de mandala.
- Afsluiting met een bezinmomentje.

Voorbeelden van workshops die ik kan voorbereiden zijn:
1. Regenboogmandala.
Volledig opgezet met de passer of deels met behulp van een liniaal. De inkleuring is natuurlijk helemaal aan jezelf.

2. Een geometrische mandala
Gebaseerd op graancirkels zoals voornamelijk zijn gevonden in Engeland.

3. Een geboortemandala
Dit op basis van numerologie voor jezelf of iemand anders. We bepalen aan de hand van formules de te gebruiken getallen. Elk getal heeft zo zijn eigen vorm, kleur en element die je kunnen inspireren tot het vullen en kleuren van de mandala.

4. Een mandala met een lotusbloem, een ster of een roos.
Een eenvoudig patroon , welke geheel naar eigen inzicht ingekleurd kan worden.

Alle materialen (papier, potloden, passer, gum, liniaal) zijn inclusief. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van eigen materiaal als je dat wenst .

De duur van de workshop is 3 uur. Afhankelijk van de situatie bouwen we een pauze momentje in.

De kosten bedragen € 25 p.p. (inclusief materialen, exclusief locatiehuur), waarbij ik er vanuit ga dat ik naar een locatie op maximaal 45 minuren rijden van Wijchen toekom. De locatie wordt in nader overleg bepaald.

Het minimaal aantal deelnemers aan een workshop is 3  personen. Het maximum aantal deelnemers ligt 8 personen, afhankelijk of dit ook past op de locatie. Het is prettig dat er aan een stevige tafel wordt gezeten en iedereen wat ruimte om zich heen heeft.

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat je zelf op papier tovert. Heb je nog vragen of wil je een workshop boeken meld je via tekengijt@goudengijt.nl

Kinderfeestjes
Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te boeken, waarbij ik in een korter tijdbestek samen met de kinderen de regenboogmandala opzet. Afhankelijk van de leeftijd kan ik deze al deels voorbereid hebben, zodat er sneller gekleurd kan worden. De opzet is verder gelijk aan een workshop.
Een kinderfeestje duurt circa 2 uur met een pauze voor minimaal 4 tot maximaal 8 kinderen inclusief tekenmateriaal voor € 15 p.p.
Hierbij kom ik op de gewenste locatie (Wijchen en omgeving).

Individuele Workshop
Misschien wil je wel een heel persoonlijke mandala maken. Voor een voor jou bijzonder persoon of gelegenheid. Hiervoor is het mogelijk een individuele maatwerk workshop te verzorgen. In overleg bespreken we de details van de workshop (o.a. locatie en duur) en van daaruit kan ik een kostenindicatie geven.